Hemşirelik Haftası Etkinlikleri

Üniversitemizde Hemşirelik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler, 11 Mayıs Pazartesi tarihinde Şebnem Kargı Konferans Salonunda, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Uzm. Hem. Emine Fidan, Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sevim Çelik ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güven Çelebi’nin açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmaların ardından Down Sendromlu çocukların gerçekleştirdikleri folklor gösterisi ilgiyle izlendi.

Gösterinin ardından gerçekleştirilen ve Moderatörlüğünü Doç. Dr. Sevim Çelik’in yaptığı “Multidisipliner Yaklaşımın Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri” konulu panelde; Yrd. Doç. Dr. Muammer Bilici “Doktorların Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri”, Eğitim Hemşiresi Nuray Bağbaşı “Hemşirelerin Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri”, Radyoloji Teknikeri Musa Özsavran “Radyoloji Teknikerlerinin Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri”, Destek Personeli Eğitim Biriminden Sibel Gürsu Dağlı “Destek Personelinin Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri” ve Yrd. Doç. Dr. Latife Utaş Akhan “Öğrencilerin Hasta Bakım Kalitesindeki Yeri” başlıklı konuşmalarını yaptılar.

Program Yrd. Doç. Dr. Müge Uzun “Terapötik Mizah” ve Uzm. Psikolog Özkan Şenol’un “Etkili İletişim Becerileri” başlıklı sunumlarının ardından sona erdi.

Program sonunda Hemşirelik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilmiş olan voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi